EXPERIENȚĂ REALITATE VIRTUALĂ

Noi Procese de Comunicare

Interpretarea și studiul efectelor produse de comunicare, atât asupra societății, cât și asupra comportamentului indivizilor, identifică experiența drept factorul principal care influențează comportamentul.
Marketingul și comunicarea comercială au avut întotdeauna ca punct focal influența asupra alegerilor și atitudinii consumatorului. Cu toate acestea, comunicarea tradițională atinge saturația, astfel încât experiența de brand este un instrument fundamental care permite companiei să obțină atenția clienților.
Abordările noastre moderne privesc cu mult peste performanța produselor și serviciilor; de fapt, ele analizează alegerile de consum din punct de vedere rațional și emoțional.

Brand Experience

Consumatorul, în raport cu marca sau produsul, cumpără și trăiește și, mai ales, o experiență, prin urmare, experiența de marcă trebuie să fie proiectată strategic, astfel încât să conducă în mod constant către promisiunea mărcii companiei, menținând în același timp valoarea și integritatea aceluiași.
Este experiența care, ca instrument de marketing, trebuie să poată alimenta relația dintre marcă, produse și consumatori. Toate acestea sunt posibile datorită noilor tehnologii pe care le oferă piața. De fapt, VR (realitatea virtuală) este mijlocul prin care produsele noastre sunt utilizate. Prin urmare, clientul poate trăi experiențe care vă permit să apreciați designul și funcționalitatea unui produs, să experimentați un spațiu, o arhitectură sau pur și simplu să vă excitați cu creativitatea.

Puterea Realității Virtuale

Realitatea virtuală oferă o experiență imersivă, transportă utilizatorul în realități simulate noi și infinite. Un mediu tridimensional, construit integral în grafică computerizată și redat în timp real, oferind utilizatorului posibilitatea de a explora, interacționa, învăța sau trăi o experiență artistică multisenzorială.
Combinația de software inovator și hardware de nouă generație permite explorarea interactivă a mediilor, locurilor și spațiilor, de tot felul, inițieând experiențe senzoriale complete care amestecă aspectul informațional cu dimensiunea ludică.
Această tehnologie găsește spațiu și aplicare în mai multe sectoare și domenii; totul devine posibil, nu există limite.

Călătorie în Spațiu și Timp

Această tehnologie vă permite să explorați produsele care încă nu există sau care nu sunt ușor accesibile fizic.
Tehnologia VR combinată cu experiența de marcă poate fi exploatată pentru a transporta utilizatorul într-o sală virtuală sau o sală de spectacol, pentru a vă deplasa și pentru a observa toate componentele interne, până la atingerea unei interacțiuni reale cu acestea.
În același mod, poate fi folosit pentru a aduce produsul sau produsele direct de la client, cum ar fi să aibă un showroom în interiorul geantei, reducerea costurilor și a problemelor logistice.
Versatilitatea acestei tehnologii ne permite să oferim soluții extrem de personalizate, făcând experiența accesibilă pentru diferite domenii de aplicare.

VR - Meeting Room

Vă oferim un serviciu util pentru organizarea de întâlniri, cursuri și întâlniri corporative de la distanță, în care utilizatorii, deși sunt depărtați fizic, pot conversa, naviga pe internet, analiza și ilustra documentele și produsele lor în format tridimensional, în cadrul un mediu virtual.
În special, compania noastră va avea grijă de predispoziția și crearea mediilor și / sau a produselor în funcție de nevoile specifice ale clientului.
Accesul este permis prin VR (Oculus, HTC Vive) sau computer.

Pentru mai multe informații, contactați-ne !

Închiriere de camere predefinite

Personalizarea camerelor în funcție de nevoile specifice ale clienților

VR - Real Time Experience

Prin această abordare, axată pe vânzarea produselor companiei și caracterizată printr-o calitate grafică ridicată, este posibil să transportăm utilizatorul într-un spațiu în care să se poată deplasa liber și să interacționeze în timp real cu mediul și obiectele / produsele. Animale care îl înconjoară, oferind intrare și primire ieșire.
Acest lucru este posibil prin construcția / reconstrucția, programarea mediilor, modelelor (obiectelor) și produselor companiei foto-realiste, în grafică computerizată 3D.

Pentru mai multe informații, contactați-ne !

CARACTERISTICI

Marketing

Dispunerea de instrumente care facilitează procesul de marketing și vânzări prin captarea atenției potențialilor clienți.

Brand

Creșteți vizibilitatea mărcii dvs. și diferențiați-vă de concurenți.

Optimizare

Reducerea problemelor și a costurilor logistice prin introducerea într-un singur dispozitiv a unui catalog de produse (utilizabil și în scopuri expoziționale).

Avanpremieră

Vizualizare pre-producție care permite vizualizarea produsului înainte de producția sa reală.

Scrie-ne un e-mail la animo.devs@gmail.com

pentru mai multe informații despre servicii/produse de Realitate Virtuală.

Contacteaza-ne